Scorend Vermogen wint TerloQuiz

Scorend Vermogen wint TerloQuiz

Niet voor de eerste keer hebben de 5 man van Scorend Vermogen iedereen een poepie laten ruiken. En dat waren dit keer maar liefst 14 andere teams. Ja, een prima opkomst in combinatie met een ontspannen sfeer zorgt voor een puike quizavond. En je wordt er nog wijzer van ook! Want wist jij dat als een doeltrap in eigen doel wordt geschoten de tegenpartij een corner krijgt. Nee? Nou, nu dus wel. En dat vrouwen sneller dronken worden dan mannen? We dachten dat eerlijk gezegd al jaren maar het staat nu onomstotelijk vast. Niet alleen wetenschappelijk bewezen maar nu ook in de TerloQuiz genoemd dus dan is dat zo. En zo waren er nog vele vragen met verrassende antwoorden. Zo blijkt in 2016 32 x een boete voor hufterig gedrag te zijn uitgedeeld in Bergeijk. Waarschijnlijk allemaal op ’t Hof, maar dat konden de quizmasters helaas niet bevestigen. Wilt u nog wat briljante weetjes om op toekomstige familiebijeenkomsten grote indruk te maken? Een kip doet 25 uur over z’n ei, Nigel de Jong heeft de meeste gele kaarten in het Nederlands elftal op z’n naam, en de straat Loo telt als hoogste huisnummer 127. Hebben we er in het dagelijks leven iets aan? We dachten van niet maar het staat geweldig stoer als je tijdens het shoppen bij de Jumbo opeens tegen de cassiere kan zeggen: Linda de Mol woont in Huizen en bij een ingooi kan je niet buitenspel staan. Nadat deze kassajuffrouw door collega’s met wat water is bijgebracht zal ze je dankbaar zijn voor de verrijking van haar kennis.

Onze felicitaties aan Scorend Vermogen (toch gewoon blijven studeren hoor) en tot de volgende quiz.