Voetbalplaatjes ruilen

Voetbalplaatjes ruilen

De voetbalplaatjes-actie van dePlus loopt langzaam op haar eind. Verschillende mensen hebben hun album al vol maar er zijn er ook velen die nog een paar plaatjes moeten hebben. Daarom organiseren we op ZATERDAG 13 MEI van 10.00 tot 12.00 een RUILBEURS in de KANTINE VAN TERLO.  Ongetwijfeld kun je dan een plaatje dat je teveel hebt ruilen tegen een plaatje dat je nog mist. Dat wordt een gezellige zaterdagochtend, helemaal omdat de Plus zorgt voor chips en drinken. Wat willen we nog meer?

Heb je je album al helemaal compleet en zelfs nog kaartjes over dan zou het fijn zijn als we die mogen hebben om anderen gelukkig te maken. Wie wil er nu niet zo’n uniek boek helemaal vol hebben. Sorteer je plaatjes even per team en geef ze maar vast af in de kantine dan loopt alles die zaterdag lekker vlot.

Tot dan!