• ATTENTIE: coronamaatregelen en onze worstenbroodactie

  Met de organisatie van de worstenbroodjesactie is er overleg geweest nu er gisteren nieuwe maatregelen zijn aangekondigd. We hebben daarom het volgende afgesproken:

  - De worstenbroodjes die door de bedrijven besteld zijn voor as vrijdag gaan we gewoon rondbrengen. Uiteraard zijn er met de bezorgers afspraken gemaakt en zijn er voorzorgsmaatregelen genomen.
  - Op zaterdag gaan we niet in groepjes rond over het Loo om worstenbroodjes uit te delen. In plaats van a.s zaterdag willen we ergens eind januari 2021 alsnog op een zaterdag in groepen rond gaan over het Loo.
  - De worstenbroodjes die besteld zijn voor a.s. zaterdag kunnen wel gewoon afgehaald worden in de Terlo-kantine tussen 9.00 en 12.00 uur. Voor mensen die geen worstenbroodjes hebben besteld maar toch graag nog worstenbroodjes willen kopen, zij kunnen deze ook komen afhalen tussen 9.00 en 12.00 uur in de kantine. Ook bij het afhalen zullen voorzorgsmaatregelen genomen worden. Als mensen er zeker van willen zijn dat ze zaterdag niet mispakken dan kunnen er nog worstenbroodjes besteld worden bij Ties of Bianca.(worstenbrood@terlo.nl)

  Dit moet dan wel vanavond i.v.m bestelling van de broodjes.

  Dus: er zijn zaterdag worstebroodjes, je kunt ze afhalen in de kantine (zolang de voorraad strekt) en ........ eind januari doen we waarschijnlijk alsnog een rondje over 't Loo.

  Dank voor ieders medewerking!