• Jeugd vv Terlo en de Jop Poeliejoe Voetbalacademie

  Vv Terlo heeft een bloeiende jeugdafdeling. Met de gedachte dat “de jeugd onze toekomst is” ondersteunen we onze jeugd graag bij hun keuze voor de voetbalsport.

  Om onze meiden en jongens de best mogelijke aanvulling te geven op de wekelijkse trainingen op ons sportpark gaat Terlo komend seizoen een samenwerking aan met de Jop Poeliejoe Voetbalacademie, bekend van de Voetbaldagen in Eersel. Een samenwerking die mede mogelijk wordt gemaakt door onze sponsor Administratiekantoor MARCK , waarvoor veel dank.

  Al onze jeugdleden krijgen in het seizoen 2021-2022 acht clinics aangeboden waarin de trainers van JPVoetbalacademie alle facetten van het voetbalspel aan bod laten komen.

  Zo hopen we dat de vaardigheden zich blijven ontwikkelen en daarmee de spelvreugde. Want niets is leuker dan lekker én goed voetballen.

  Er is dus voor de jeugd alle reden om uit te zien naar het nieuwe seizoen. En ook als je nog geen lid bent is dit misschien hét moment  om te kiezen voor voetballen bij vv Terlo. (We zeggen zelf dat we misschien wel de gezelligste club van Groot Bergeijk zijn, dus kom dat maar eens controleren)

  We heten je van harte welkom.

  https://www.terlo.nl/lid-worden-van-terlo