• Terlo JO-16 kampioen!

  Een vlot spelend Terlo JO-16 is vorige week zaterdag kampioen geworden van de najaarsreeks. De overwinning bij Geldrop, in combinatie met het verlies van naaste concurrenten Dommelen en Best Vooruit diezelfde speeldag, zorgde ervoor dat de mannen op de ranglijst niet meer te achterhalen waren.

  Natuurlijk moest dat op de laatste speeldag nog even onderstreept worden met een klinkende overwinning op eigen Terlo-gras. En die overwinning kwam er: hekkensluiter RPC werd met een stevige 14-1 nederlaag terug naar Eindhoven gestuurd. 

  Met gekleurde fakkels, bloemen, een heuse kampioensschaal en champagne werden direct na het laatste fluitsignaal de helden geëerd terwijl het We Are The Champions uit de boxen schalde.

  Onder leiding van trainer/coach Timo en assistenten Rob, Kevin en Fer heeft JO-16 zich ontwikkeld tot een prima voetballend elftal met de juiste inzet en een uitstekende mentaliteit. Een team dat met elkaar en voor elkaar strijd. Een team met toekomst.

  Vv Terlo feliciteert Daan, Chris, Sid, Wessel, nog een keer Daan, Rick, Ties, Stef, Roy, Rins, Rico Juul, Vic, Wout en Niek van harte met het kampioenschap en wenst de jongens en de technische staf succes in de nieuwe voorjaarscompetitie.

   

  Zigge zagge, zigge zagge, Terlo!