• De afgelopen maanden heeft het bestuur van vv Terlo een aantal keer in vertrouwelijke setting bij elkaar gezeten met de korfbalvereniging Bergeijk. Het initiatief ging daarbij uit uit van Eyckelkorf.
  In onderstaande bericht brengt het bestuur van vv Terlo u graag op de hoogte van onderwerp en resultaat van deze gesprekken.

  Beste leden, 

  In november vorig jaar zijn wij benaderd door korfbalvereniging Eyckelkorf met de vraag of ze als vereniging naar ons sportpark konden verhuizen. Dit voor het spelen van hun buitenseizoen van ongeveer april tot november (wintercompetitie vindt in de zaal plaats). Er waren voor de Eyckelkorf redenen om het sportpark van Bergeijk te verlaten. Na een goed gesprek bleek er bij ons en de Eyckelkorf veel enthousiasme voor een nieuwe gebruiker op ons sportpark. Er is veel win- win voor beide verenigingen. 

  Waarom is het voor Terlo en ook ’t Loo een goede zaak als de Eyckelkorf een mede- gebruiker wordt van sportpark Terlo?
  De belangrijkste redenen op een rijtje; 

  - Sowieso, hoe meer zielen hoe meer vreugd en ’t Loo wordt weer een vereniging rijker. 

  - Voor Terlo als beheerder van het sportpark komt er een structurele extra inkomsten stroom en dat geeft ons waarschijnlijk op zeer korte termijn de mogelijkheid om van veld 5 een kunstgrasveld te maken. In de winter kan er dan door Terlo altijd getraind worden. De Eyckelkorf korfbalt dan in de zaal. 

  - Wedstrijden en trainingen van de Eyckelkorf passen goed in het huidige wedstrijd- en trainingsschema van onze club. We hebben genoeg ruimte. 

  - De Eyckelkorf gaat gebruik maken van de Terlo kantine wat in de kantine ook weer extra dynamiek geeft en extra inkomsten. We kijken dan of we bijvoorbeeld op de trainingsavond van de Eyckelkorf (woensdagavond) de kantine open gaan doen. 

   

  Bovenstaand in het kort enkele redenen waarom wij graag de korfbal verwelkomen op ons sportpark. Wellicht zal het in het begin wat wennen worden maar met goede wil van ons allen gaat dit goed komen. Zeker op lange termijn denken wij hiermee een goede zaak te doen voor ons clubke en ook voor de gemeenschap van ’t Loo. 

  De komende weken gaat de verhuizing nog verder onderzocht worden dus het is nog niet helemaal 100 % zeker dat het ook gaat gebeuren. Wij vonden wel dat wij middels dit schrijven jullie vast op de hoogte moesten brengen. 

  Mochten er vragen zijn spreek gerust 1 van de bestuursleden aan. 

  Met vriendelijk groet, 

  Bestuur VV Terlo, 

  Fer Smolders