• Het seizoen 2023-2024 is pas echt definitief voorbij als selectie en staf even terugkijken om vervolgens de blik naar voren richten.

  De aftrap werd verricht  door TC-lid Koen Wouters die vervolgens de instromende jeugd elkaar liet voorstellen. Als je deze mannen moet geloven hebben ze allemaal een goede trap, scherp spelinzicht, fijne techniek en grote snelheid. Belangrijkste is, ze hebben allemaal zin om in de selectie te voetballen. 

  Koen wist te melden dat Terlo 5 inmiddels een feit is en dat onze club ook bij  de jeugd  groeiende is. Met grotere aandacht voor de ondersteuning van onze trainers op alle niveaus, het soepeler integreren van Terlo 2 in Terlo 1 en vice versa in combinatie met het tip-top op orde hebben van faciliteiten en organisatie denkt Terlo weer een stevige stap te hebben gezet.

  Hoofdtrainer Peter Geurts keek even terug op afgelopen seizoen. Hij had vooraf een 5e plaats in gedachten, het werd plek 6, dus niet eens zo’n slechte voorspelling. Ook komend seizoen aast de staf op een plek bij de eerste 5 en graag met een periodetitel op zak. Peter ziet, ondanks het stoppen van 3 basisklanten, genoeg potentie in de groep mede dankzij een aantal versterkingen en de aanvulling vanuit de jeugd. Peter benadrukt dat wisselwerkiing tussen Terlo 1 en 2 tijdens trainingen en wedstrijden het niveau aan beide kanten zal verhogen. Voorwaarde blijft een enthousiaste inzet en trainingsopkomst dan komen ook de resultaten en spelvreugde vanzelf.

  Teammanger Marc Verhoeven licht nog  even het voorbereidingsprogramma toe. Tijdens de voorbereiding zullen er nu en dan ongetwijfeld nog selectieleden met vakantie zijn. Het is prettig  om dat op voorhand te weten i.v.m. trainingen en oefenwedstrijden, dus deel je vakantie  met Marc.

  Als klap op de vuurpijl onthult Marc het nieuwe Terloshirt. Vertrouwd in rood, zwart en groen maar met een nieuwe look. Met voor de selectie de vertrouwde sponsor JvD op de borst en met nieuwe sponsor Wilvo op  de rug. Dit shirt zal voor alle senioren-  en jeugdteams  beschikbaar komen met hun eigen teamsponsor natuurlijk.. Gezien de levertijd zal het moeilijk zijn bij aanvang van de competitie iedereen in het nieuw te hebben gestoken, maar de club doet z’n best.

  Daarnaast krijgt de selectie nieuwe inloopshirts (sponsor MARCK) en verstrekt de club een trainingsoutfit aan de selectie. Men verwacht dat eigen Arsenal, Barcelona of PSV shirts, broeken en kousen of variaties hierop tijdens alle trainingen afwezig zullen blijven. Eenheid is eendracht.

  Binnenkort verschijnt op onze website de Terlokledinglijn waar met een simpele druk op de knop bestellingen kunnen worden gedaan. Sport 51 blijft daarbij de intermediair. Het wijst zich ongetwijfeld vanzelf.

  Aan alles lijkt voldaan om met vertrouwen seizoen 24-25 in te gaan. Met een biertje in de hand en met een schuin oog naar het scherm waar Spanje en Italië hun EK-wedstrijd afwerken wordt de avond afgesloten.