• Technische staf vv Terlo is compleet

  In het rijtje met "grootste comebacks in de sportgeschiedenis"  met legendarische sporters als Nikki Lauda, Kim Clijsters en sinds kort Piet Velthuizen hoort nu ook de naam van Hans Schoenmakers. Stoppen en vervolgens spectaculair terugkomen, dat toont de ware sportman.

  Zie onderstaand het bericht van onze club:

  Vv Terlo heeft technische staf en begeleiding compleet.

  Hans Schoenmakers heeft besloten zijn trainerschap bij vv Terlo te verlengen. Na een eerder besluit om vanwege drukke werkzaamheden aan het eind van dit seizoen te stoppen gaat Schoenmakers toch het komende seizoen in als hoofdtrainer van vv Terlo.


  Zijn heroverweging kan niet los gezien worden van het feit dat het afgelopen seizoen wederom door corona vroegtijdig werd beëindigd. Nu stoppen terwijl tot 2 x toe de klus niet afgemaakt kon worden gaf bij Schoenmakers een onbevredigend gevoel. Ook ziet hij de uitdaging om de potentie van de groep nog verder om te zetten in resultaat. Met de steun van de spelersgroep heeft Schoenmakers besloten nog een jaar door te gaan.


  Met Hans Schoenmakers (hoofdtrainer), Bob Jamers (assistent trainer), Frank v.d. Pas (assistent trainer, Marcel Waarma (keeperstrainer), Marc Verhoeven (leider Terlo 1), Rob Lommers (trainer Terlo 2), Thomas Kuijken (leider Terlo 2) en Johan Rijkers (Terlo VR1) heeft Terlo de staf rond en kijkt de club verwachtingsvol uit naar het nieuwe, hopelijk ongestoorde seizoen.

 • Van links naar rechts: Frank van de Pas, Thomas Kuijken, Hans Schoenmakers, Marc Verhoeven, Marcel Waarma, Johan Rijkers, Bob Jamers. Op de foto ontbreekt Rob Lommers.