• Terlo kan tegen Ollandia geen vuist maken

    In een matige partij heeft Terlo zijn meerdere moeten erkennen in de gasten uit Olland. Dat matig gold overigens voor beide ploegen want ook Ollandia deed de harten van de voetballiefhebber niet sneller kloppen. De eerste helft ging tamelijk geruisloos voorbij. Terlo, met 3 wijzigingen ten opzichte van vorige week i.v.m. blessures kon net als Ollandia geen potten breken. Slordig in de  aanname en in de voortzetting betekent weinig gevaar voor het Ollandse doel. En mocht er eens een hoge corner neerdalen dan plukte de betrouwbare doelman die klemvast uit de lucht. Ollandia stelde daar een iets beter veldspel tegenover zonder dat het leidde tot levensgevaarlijke situaties. Een 0-0 ruststand dreigt. Tot in blessuretijd van de eerste helft vanaf links een schot in de verre hoek doel treft en met 0-1 wordt gerust.

    In de tweede helft een zelfde spelbeeld. Een iets balvaster Ollandia en een verbeten strijdend Terlo dat probeert in de wedstrijd te komen. Maar veelvuldig balverlies na onzuivere passing brengt menig goedbedoelde aanvalsopzet om zeep. Terlo is zo niet in staat een vuist te maken en ook Ollandia is dan wel iets gevaarlijker maar doet de supporter ook niet sidderen van angst.

    Als in 73e minuut bij een overtreding in het Loose strafschopgebied de bal op de stip gaat lijkt Terlo aan een kansloze missie bezig. Dat is echter buiten Timo gerekend die met een snelle reflex de bal uit zijn rechterhoek tikt. Dat geeft de burger moed en Terlo zet nog een keer aan. Maar helaas, de slordigheid blijft en het lijkt dan wel een slotoffensief maar echt woest en dynamisch wordt het niet. Redelijk eenvoudig voetbalt Ollandia het resterende kwartier uit om de 3 punten vrij simpel mee naar Olland te nemen.

    Een matig Terlo waar een aantal spelers onder hun niveau acteerden had geen recht van spreken op een overwinning. Ollandia was een streepje beter en rustiger aan de bal en mag dan ook een terechte winnaar genoemd worden. De komende wedstrijden moet uit een ander vaatje getapt worden om de puntjes bijeen te sprokkelen.