• Terlo laat 3 punten liggen

  In een wedstrijd zonder toeschouwers liet Terlo zien beter te kunnen dan de stand op de ranglijst doet vermoeden. Een verzwakt DEES werd vanaf het begin door de dadendrang van Terlo op eigen helft teruggeduwd. Al in de 3e minuut werd Adriaan op links weggestuurd en belandde zijn voorzet op de voet van Mike die vanaf een meter of 12 hard op de lat schoot. Ruim 10 minuten later draaide Sebas vanaf de linkervleugel naar binnen en liet vanaf rand 16-meter een geplaatst schot los dat op de verre paal uiteenspatte.
  Tot dan toe bewoog DEES zich af en toe voorzichtig richting het doel van Terlo zonder overdreven gevaarlijk te worden. Toch zorgde balverlies op het middenveld voor een vlotte counter die tegen de verhouding in de 0-1 betekende. Vervolgens ging Terlo voortvarend verder met het creëren en missen van kansen waaronder een schot van Freek dat door de keeper wordt gekeerd waarna Adriaan de rebound over schiet.
  Een aanval over de rechterflank in minuut 41 heeft wel succes. Een dieptepass van John komt uiteindelijk via via bij Ties die zijn schot tergend langzaam via binnenkant paal het doel in ziet rollen. Even later vindt Adriaan met zijn schot vanaf de penaltystip weer de keeper op zijn weg terwijl afleggen op Mike of Sebas een mogelijk betere optie was geweest.
   
  Na de pauze lijkt DEES in eerste instantie wat beter weerwerk te kunnen leveren getuige een kans in de 52e minuut als de spits op een steekbal reageert en maar net naast schiet. Maar na zo’n 20 minuten neemt Terlo weer het heft in handen en krijgt ook via Freek en Adriaan mooie mogelijkheden om op voorsprong te komen. Ook de drie wissels in de loop van de 2e helft doen
  Terlo niet verzwakken. Sterker nog, in de laatste 10 minuten krijgen zowel Sebas als Adriaan de kans om het net te doen trillen. Maar al de hele wedstrijd houdt de doelman van DEES stand en sleept er voor zijn ploeg een puntje uit en berooft Terlo van een verdiende overwinning.
   
  Zo houdt een bij tijd en wijle vlot voetballend Terlo slechts één schamel punt over aan de strijd met DEES. Het vizier net niet scherp genoeg, lat en paal en een bijna niet te kloppen DEESdoelman voorkomen de 2e overwinning dit seizoen.