• Na de eerste speelronde stonden beide ploegen zonder puntverlies aan kop van de ranglijst waardoor je met enig gevoel voor overdrijving dit een echte  topper zou kunnen  noemen.

In de 1e helft  viel dat niet echt aan het spel af te lezen. Slordigheden aan beide kanten voorkwamen dat de  toeschouwers  een spektakelstuk kregen voorgeschoteld. Terlo was wel iets dominanter en kreeg ook de betere kansen waaronder  een schot van Freek Lommers na een  strakke voorzet vanaf rechts. Maar niet voor het laatst deze wedstrijd bleek de keeper van De Bocht een grote sta-in-de-weg. Met een fraaie reflex ranselde hij de inzet uit het doel. Het balverlies ontstond meestal  niet door resoluut ingrijpen van de tegenstander maar door eigen onzorgvuldigheden. De Bocht slaagde er niet echt in gevaar te stichten zodat beide  teams met een 0-0 stand de kleedkamers opzochten.

In de 2e helft kwam Robert Kaal met een lichte blessure niet meer terug. Fetim Maloku zakte een linie waardoor er ruimte kwam op het middenveld voor invaller Mike van Gestel.

Deze wijzigingen versterkten de dominantie van Terlo. De  Bocht zocht met lange  ballen de ruimte achter de Terloverdediging maar kreeg hoegenaamd geen poot aan de grond. Terlo daarentegen acteerde minder slordig dan in de 1e helft en speelde een paar forse kansen bij elkaar. Maar zowel Thijn Gevers, Adriaan Wouters, Freek Lommers als Mike van Gestel waren óf

te slordig in de afronding of troffen de handen en voeten van een uitstekende keeper van De Bocht. Met de  inbreng van John Vosters en Tijn vd Berg probeerde Terlo nog wat te  forceren maar mogelijkheden daartoe werden door verkeerde keuzes niet benut. Toch leek tot op het laatst de 1-0 van Terlo aanstaande ofschoon De Bocht in de laatste minuten nog wat dreigender op de Terlo helft verscheen. Maar ook de mannen uit Oirschot konden geen potten breken, met een 0-0 gelijkspel tot gevolg. Een resultaat dat door De Bocht werd  omarmd maar door Terlo als teleurstellend werd ervaren.

Een zeker in de 2e helft dominant Terlo kon de diverse mogelijkheden tegen een verdedigend De Bocht niet verzilveren. Met iets meer precisie en doortastendheid in de laatste fase van de aanval was De Bocht niet zonder kleerscheuren van het veld gelopen. Volgende week thuis tegen (sinds vandaag) medekoploper Dosko ’32 kijken of het met die precisie en doortastendheid wel gaat lukken.