• Worstenbroodjesactie een succes

  Ondanks dat we dit jaar niet langs de deuren konden gaan hebben we dankzij de inzet van velen toch een flink aantal worstenbroodjes aan de man/vrouw weten te brengen.Voor hen die in getallen geïnteresseerd zijn: 750 zakken x 8 stuks = 6000 worstenbroodjes.

  Allemaal vers en warm dankzij First Class Bakery waarvoor hartelijk dank. Ook de gemotoriseerde bezorg(st)ers droegen dit jaar weer hun steentje bij.

  Dan nog een dikke dank-je wel aan alle jeugdleden die actief waren om de verkoop te ondersteunen. De 3 jeugdleden met het hoogste aantal verkochte worstenbroodjes zijn Bien van Montfort (JO6), Mats Lathouwers (JO9) en Tuur Lathouwers (JO11). Zij hebben een tegoedbon gekregen die ze mogen besteden bij Top1Toys.

  De opbrengst van de actie komt zoals elk jaar ten goede aan de jeugd van vv Terlo. Vanzelfsprekend wacht ook Terlo met smart op het einde van de coronamaatregelen zodat er weer leuke activiteiten kunnen worden georganiseerd. We zullen nog even geduld moeten hebben maar met een Terlo-worstenbroodje achter de kiezen werd dat misschien net wat makkelijker.

  Dank aan iedereen,

  de Terlo activiteitencommissie.